Pages Navigation Menu

Publikimet e fundit

Papa Françesku në Shqipëri: PROGRAMI

Programi zyrtarë të vizitës Atit Shenjtë në vendin tonë me 21 shtatorë:     Më 21 shtator 2014, ditë e diel, Papa do të mbërrijë në aeroportin e Rinasit në orën 9.00 ku do të pritet me një ceremoni të...

Lexo me shume

Në Shqiperi vizita e Atit Shenjt jo vetem ‘krenari kombëtare’, por koha për forcim në besim

Të dashur, duke shpallur vizitën e tij në Shqipëri Ati i Shenjt ka theksuar dëshirën të vijë për të përforcuar në fe Kishën Shqiptare. Për t’mos lejuar që vizita e Pasardhësit të Pjetrit të mbetet vetëm një...

Lexo me shume

Toka Shenjte: Nuk ka vetem raketa

Gjatë verës në Beit Hanina, ashtu si në famullitë e tjera besuara Françeskanëve, i është dhënë hapsirë të rinjëve dhe fëmijëve me kampe të organizuara nga fretrit. Fra Haitham shprehet për mediam françeskane...

Lexo me shume
Download mp3